Wednesday, January 19, 2011

ZZR 250 naked dah siap

Siap dah. Lampu, kepak dan signal depan ER6n. Pemijak kaki belakang LC135. Side mirror tak tau brand apa, harga Rm40.



Seat depan dari ZXR250, seat belakang dari NSR150RR. Ekor Ninja 250R, ekzos CBR600RR dan signal belakang adalah dari signal depan RXZ catalyzer.




Meter pakai speedometer 125Z yang telah di mode masuk temp meter kat ruangan tachometer... berapa banyak meter daaa...

9 comments:

  1. hie abg, lawa motor. sy ni baru nak berjinak2 dgn motor besar. kalau buat zzr mcm motor abg ni besar ke kos?

    ReplyDelete
  2. Total Harga berape ??

    ReplyDelete
  3. salam bang...da lama nantikan abang buat moto zzr jadi naked...seksi, tank kena dgn ekor, undertail buat ia lagi garang cuma pendapat 2sen saya under belly punye cover kalu boleh kecik sakit bang,pergh baru garang,kalu bentuk tajam2 lagi syok, macam sampan set shark untuk fz150i.
    hehehhe

    ReplyDelete
  4. Nak convert camni kos dalam Rm4k.

    Total harga motor termasuk complete set siap convert, cat, tukar nama = Rm9k.

    ReplyDelete
  5. bro.... ada buat custom cowl macam ducati streefighter untuk ER6F tak?
    angaran berapa?

    ReplyDelete
  6. Bro. Saya nak hantar zzr utk repair. Boleh bg no tepon tak dan alamat bengkel.

    ReplyDelete
  7. Mintak no ctc and bengkel... kalu boleh saya nak htr moto dlm bulan depan.

    ReplyDelete
  8. Contact number : 017-2634237

    Alamat:
    4, Lorong Setia 1A,
    Taman Setia, Jalan Johan Setia,
    41200 Klang,Selangor.

    Dekat dengan Jusco Bukit Tinggi, Klang.

    ReplyDelete
  9. salam
    saya berminat nak tinggikan tmpat duduk blakang dengan custom ejos bagi zzr 250...anggaran berapa tn?

    ReplyDelete