Monday, February 6, 2012

Clip-On Handlebars ER6f

Akhirnya berjaya juga buat handel clip-on yang mantap untuk ER6f ni. Handel ni sememangnya begitu sukar untuk direalisasikan. Amat kritikal dari segi ruang antara tangki dengan fairing hadapan. Ramai dah mencuba dan berputus asa. Kalau bolt-on memang ramai orang dah buat. Cuba Google clip-on ER6f maka keluar la semua versi yang saya buat ni. Tak caya? Cuba la tanya pakcik Google. Ini pun dah versi ke-5. Harga Rm750.

Dipaparkan handel dalam proses CNC...



Setelah siap proses hard anodized...



Setelah siap dipasangkan kat motosikal ER6f...





HARGA : Harga ER6 Clip On V5 : RM750 sahaja

Nak order? SMS (Nama Anda) (ER6 Clip On V5) send ke 017-2634237. TQ.


Yang ni versi ke-3...



HARGA : Harga ER6 Clip On V3 : RM650 sahaja

Nak order? SMS (Nama Anda) (ER6 Clip On V3) send ke 017-2634237. TQ.

3 comments:

  1. naked nya boleh bikin gak ke bro

    ReplyDelete
  2. Naked punya pun boleh guna handle clip-on ni.

    ReplyDelete
  3. Klau order bape minggu leh siap

    ReplyDelete